Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa210g36kcal0.8g5.2g1.3g1.5g
Kanamuna kuoreton, annos 100g72g102kcal9g0.2g7.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 48g151kcal5.1g28.5g1.1g2.6g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g135g331kcal22.9g4g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1600kcal78.8g80.4g107.2g12.2g
Valittu annoskoko576g800kcal39.4g40.2g53.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna288g400kcal19.7g20.1g26.8g3.1g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630