Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa245g42kcal1g6.1g1.5g1.7g
Kanamuna kuoreton, annos 100g84g119kcal10.5g0.3g8.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 56g176kcal5.9g33.2g1.2g3.1g
Purjosipuli 105g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g157g386kcal26.8g4.7g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g1866kcal92.2g93.8g124.8g14.2g
Valittu annoskoko672g933kcal46.1g46.9g62.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna336g467kcal23.1g23.5g31.2g3.6g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630