Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa35g5.9kcal0.1g0.9g0.2g0.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 8g25kcal0.8g4.7g0.2g0.4g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g23g55kcal3.8g0.7g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g266kcal13g13.4g17.8g1.8g
Valittu annoskoko96g133kcal6.5g6.7g8.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g67kcal3.3g3.4g4.5g0.5g
Arvot/100g100g139kcal6.8g7g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630