Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g380g1311kcal29.6g148.2g64.2g7.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g200g48kcal3.6g6g1g3.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus50g175kcal7g0.3g16g0g
Oivariini vähärasvainen5g28kcal0.1g0.1g3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Kananmuna kuorineen punnittu110g139kcal12.1g0.3g9.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g50g175kcal3.5g10g13.5g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g100g150kcal16g1g9g0g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g5390kcal153.4g346g373.4g24.6g
Valittu annoskoko1140g2695kcal76.7g173g186.7g12.3g
Annoskoko puolitettuna570g1348kcal38.4g86.5g93.4g6.2g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697