Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g534g480kcal10.7g106.7g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)20g144kcal0g0g16g0g
Broilerifilee, marinoimaton574g614kcal132.5g0g8.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)534g320kcal5.3g24g21.3g3.2g
Arla Apetina Feta 3%117g129kcal21.1g2.3g3.5g0g
Ruohosipuli, tuore28g7.6kcal0.4g1.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g3390kcal340g268.2g100.2g7g
Valittu annoskoko1808g1695kcal170g134.1g50.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna904g848kcal85g67.1g25.1g1.8g
Arvot/100g100g94kcal9.4g7.4g2.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373929