Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g200g180kcal4g40g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)7.5g54kcal0g0g6g0g
Broilerifilee, marinoimaton215g230kcal49.7g0g3.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)200g120kcal2g9g8g1.2g
Arla Apetina Feta 3%44g48kcal7.9g0.9g1.3g0g
Ruohosipuli, tuore11g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g1271kcal127.4g100.6g37.6g2.6g
Valittu annoskoko678g636kcal63.7g50.3g18.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna339g318kcal31.9g25.2g9.4g0.7g
Arvot/100g100g94kcal9.4g7.4g2.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373929