Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%501g851kcal100.1g0g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Mutti paseerattu tomaatti113g36kcal1.9g5.2g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g88g65kcal3.9g11.3g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 313g110kcal14.5g6.1g0.9g7.8g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2250g2437kcal245g57.6g129g24.2g
Valittu annoskoko1125g1219kcal122.5g28.8g64.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna563g609kcal61.3g14.4g32.3g6.1g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963