Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Mutti paseerattu tomaatti23g7.2kcal0.4g1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g487kcal49.2g11.4g25.6g4.8g
Valittu annoskoko225g244kcal24.6g5.7g12.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna113g122kcal12.3g2.9g6.4g1.2g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.5g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963