Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Mutti paseerattu tomaatti45g14kcal0.8g2.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g975kcal98g23g51.4g9.6g
Valittu annoskoko450g488kcal49g11.5g25.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna225g244kcal24.5g5.8g12.9g2.4g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963