Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400g681kcal80.1g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Mutti paseerattu tomaatti90g29kcal1.5g4.1g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1950kcal196g46g103g19.4g
Valittu annoskoko900g975kcal98g23g51.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna450g488kcal49g11.5g25.8g4.9g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963