Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapurjomaissipiirakka

Levitä voitaikina vuoan pohjalle ja päällystä se maustamattomalla tuorejuustolla (levyn kaulitseminen voipaperille toimii hyvin, tällöin tuorejuuston levittäminenkin onnistuu helposti eikä tarvitse turhaan tiskata vuokaa).

Ruskista jauheliha ja silppua purjosipuli ja laita ne kerroksittain vuokaan.

Levitä päälle vielä jäiset maissit ja kuorruta koko komeus juustoraaste-kananmuna -massalla.

Paistele 180 asteessa 35 minuuttia.

Hyvää ja taatusti epäterveellistä!

Resepti courtesy of Reseptipankki.

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima38g146kcal10.9g0g11.3g0g
Pirkka voitaikina (500 g)125g444kcal8.3g41.3g27.5g2.4g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton20g36kcal0.9g1.1g3g0.8g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g50g62kcal1.5g12.8g0.1g0g
Purjosipuli75g14kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)15g20kcal1.6g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana844g1777kcal87.2g114.2g107.2g9.6g
Valittu annoskoko422g889kcal43.6g57.1g53.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna211g444kcal21.8g28.6g26.8g2.4g
Arvot/100g100g211kcal10.3g13.5g12.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37397