Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee699g853kcal146.9g0g28g0g
Osterikastike, Blue Dragon105g127kcal3.6g28.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 26g88kcal0g21.4g0g0.4g
Mustapippuri 2.6g7.3kcal0.3g1g0.1g0.7g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%175g280kcal4.7g4.7g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g2725kcal312.2g112.8g108.6g2.4g
Valittu annoskoko1015g1363kcal156.1g56.4g54.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna508g681kcal78.1g28.2g27.2g0.6g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312