Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee799g975kcal167.9g0g32g0g
Osterikastike, Blue Dragon120g145kcal4.1g32.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g100kcal0g24.5g0g0.4g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g3115kcal356.6g129.2g124.2g2.8g
Valittu annoskoko1160g1558kcal178.3g64.6g62.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna580g779kcal89.2g32.3g31.1g0.7g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312