Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee800g976kcal168g0g32g0g
Osterikastike, Blue Dragon120g145kcal4.1g32.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.5g0g0.4g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g3118kcal356.8g129.2g124.2g2.8g
Valittu annoskoko1161g1559kcal178.4g64.6g62.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna581g779kcal89.2g32.3g31.1g0.7g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312