Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee899g1097kcal188.8g0g36g0g
Osterikastike, Blue Dragon135g163kcal4.6g36.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g113kcal0g27.5g0g0.5g
Mustapippuri 3.4g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g360kcal6.1g6.1g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g3504kcal401.2g145.4g139.8g3.2g
Valittu annoskoko1305g1752kcal200.6g72.7g69.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna653g876kcal100.3g36.4g35g0.8g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312