Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee100g122kcal21g0g4g0g
Osterikastike, Blue Dragon15g18kcal0.5g4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.7g13kcal0g3.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g389kcal44.6g16.2g15.4g0.4g
Valittu annoskoko145g195kcal22.3g8.1g7.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna73g97kcal11.2g4.1g3.9g0.1g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312