Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee999g1219kcal209.8g0g40g0g
Osterikastike, Blue Dragon150g181kcal5.1g40.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g126kcal0g30.6g0g0.5g
Mustapippuri 3.7g11kcal0.4g1.4g0.1g1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g400kcal6.7g6.7g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g3893kcal445.6g161.2g155.4g3.4g
Valittu annoskoko1450g1947kcal222.8g80.6g77.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna725g973kcal111.4g40.3g38.9g0.9g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312