Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee300g366kcal62.9g0g12g0g
Osterikastike, Blue Dragon45g54kcal1.5g12.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.2g0g0.2g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1168kcal133.4g48.4g46.4g1.2g
Valittu annoskoko435g584kcal66.7g24.2g23.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna218g292kcal33.4g12.1g11.6g0.3g
Arvot/100g100g134kcal15.3g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312