Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee600g731kcal125.9g0g24g0g
Osterikastike, Blue Dragon90g109kcal3.1g24.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g75kcal0g18.3g0g0.3g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4g4g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g2336kcal267.4g96.8g93.2g2g
Valittu annoskoko870g1168kcal133.7g48.4g46.6g1g
Annoskoko puolitettuna435g584kcal66.9g24.2g23.3g0.5g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312