Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 63g86kcal1.5g18.9g0.2g0.6g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g19g62kcal4.7g0g4.9g0.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g31g38kcal0.7g1.5g3.1g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g79g110kcal14.2g1.6g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g589kcal42.2g44g26.8g1.6g
Valittu annoskoko191g295kcal21.1g22g13.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna96g147kcal10.6g11g6.7g0.4g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375092