Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 817g1119kcal19.9g247.1g2.3g7.5g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g245g809kcal61.3g0g63.7g2.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g409g490kcal9.4g19.6g40.8g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g1029g1431kcal185.3g20.6g67.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7698kcal551.8g574.6g349.4g20g
Valittu annoskoko2500g3849kcal275.9g287.3g174.7g10g
Annoskoko puolitettuna1250g1925kcal138g143.7g87.4g5g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375092