Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 1000g1370kcal24.3g302.4g2.8g9.2g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g300g990kcal75g0g78g3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g500g600kcal11.5g24g50g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g1260g1751kcal226.8g25.2g83.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g9422kcal675.2g703.2g428g24.4g
Valittu annoskoko3060g4711kcal337.6g351.6g214g12.2g
Annoskoko puolitettuna1530g2356kcal168.8g175.8g107g6.1g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375092