Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 1634g2238kcal39.7g494.1g4.6g15g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g490g1618kcal122.5g0g127.5g4.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g817g980kcal18.8g39.2g81.7g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g2059g2862kcal370.6g41.2g135.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15396kcal1103.2g1149g699.4g39.8g
Valittu annoskoko5000g7698kcal551.6g574.5g349.7g19.9g
Annoskoko puolitettuna2500g3849kcal275.8g287.3g174.9g10g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375092