Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton400g428kcal92.4g0g6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)200g300kcal32g8g16g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)30g216kcal0g0g24g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g44g169kcal10.6g0g14.5g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 21g4.7kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2236kcal270.6g16.8g121.4g1g
Valittu annoskoko700g1118kcal135.3g8.4g60.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna350g559kcal67.7g4.2g30.4g0.3g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153