Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g400g572kcal80g0g28g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1020g1344kcal176g5g68.6g1.8g
Valittu annoskoko510g672kcal88g2.5g34.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna255g336kcal44g1.3g17.2g0.5g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893