Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Rypsiöljy 86g761kcal0g0g86g0g
Kananmuna kuoreton 170g243kcal21.3g0.5g17.4g0g
Sokeri 50g203kcal0g50g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g5817kcal190.2g759g216.4g28g
Valittu annoskoko1708g2909kcal95.1g379.5g108.2g14g
Annoskoko puolitettuna854g1454kcal47.6g189.8g54.1g7g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071