Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jogurtti

Kuumenna maito kiehumispisteeseen.

Jäähdytä noin 50 AST. Lisää maitojauhe ja bulgarianjogurtti.

Laita Tupperin Servofix-astiaan ja Kirsi astia pyyhkeen sisään.

Anna olla yön yli ja laita jääkaappiin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1761 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1500g495kcal49.5g73.5g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)200g120kcal6.8g9g7g0g
Maitojauhe rasvaton 61g217kcal19.8g32.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3522g1664kcal152.2g229.6g15.2g0g
Valittu annoskoko1761g832kcal76.1g114.8g7.6g0g
Annoskoko puolitettuna881g416kcal38.1g57.4g3.8g0g
Arvot/100g100g47kcal4.3g6.5g0.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376140