Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Parsakaali pakaste Rainbow300g60kcal9g6g0g7.5g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g150g455kcal36g72.8g1.7g17.3g
Flora ruokakerma 15%70g105kcal1.4g1.8g10.5g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g5g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4519g1770kcal100.8g182.2g70.8g57.8g
Valittu annoskoko2260g885kcal50.4g91.1g35.4g28.9g
Annoskoko puolitettuna1130g443kcal25.2g45.6g17.7g14.5g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798