Kesäkurpitsapata
Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.
Paista hetken aikaa.
Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).
Mausta oman maun mukaan.
Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Pese kesäkurpitsa.
Halkaise ja poista siemenosa.
Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.
Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.
lasagne.
Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.
Kerrosten määrä riippuu astian koosta.
Paista n. 45 - 60 min.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa
Mirkka79