Lasagne
Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.
Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.
Jätä kuplimaan.
Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.
Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.
Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).
Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.
Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.
Puoli tuntia uunissa 220 astetta.
NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...
oman maun mukaan)
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa
Mco