Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 20g145kcal0g0.1g16.4g0g
Paistijauheliha 10%450g765kcal90g0g45g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g50g172kcal6.1g33.6g0.4g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Parmesan formaggio da pasta30g137kcal12g0g9.9g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 100g120kcal3.1g4.5g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g700g280kcal35g34.3g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g150g65kcal1.3g12.8g0.9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta65g234kcal8.5g45.5g1.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3630g3974kcal315.8g290.2g169g24.2g
Valittu annoskoko1815g1987kcal157.9g145.1g84.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna908g994kcal79g72.6g42.3g6.1g
Arvot/100g100g110kcal8.7g8g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377096