Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsapasta

Paista pienet zucchinikuutiot nopeasti kuumalla pannulla, jätä naprakoiksi, lisää kinkkukuutiot ja ruokakerma.

Mausta suolalla, pippurilla, mahd.

Yrteillä esim, rakuunalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Seppovaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Kinkku, Palvikinkku, Atria (siivu 20g)120g120kcal22.8g1.1g2.9g0.1g
Oivariini, 60 (100g)12g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g873kcal56.8g32.8g54.2g7.2g
Valittu annoskoko732g436kcal28.4g16.4g27.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna366g218kcal14.2g8.2g13.6g1.8g
Arvot/100g100g60kcal3.9g2.2g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377115