Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g228g776kcal29.7g154g3.9g12.1g
Kurpitsansiemen, Risetti105g594kcal19g44.2g37.9g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 70g474kcal18.9g4.8g40.7g8.6g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g42g274kcal6.3g6.3g27.4g0g
Hasselpähkinä 70g452kcal9.9g2.4g42.8g12.3g
Pellavansiemen kokonainen 35g178kcal7g0.4g14.7g9.3g
Auringonkukansiemen 70g417kcal16.1g8.8g34.8g4.2g
Vesi527g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g6328kcal213.8g441.8g404.4g93g
Valittu annoskoko1148g3164kcal106.9g220.9g202.2g46.5g
Annoskoko puolitettuna574g1582kcal53.5g110.5g101.1g23.3g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.2g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305