Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g261g887kcal33.9g176g4.4g13.8g
Kurpitsansiemen, Risetti120g679kcal21.7g50.6g43.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 80g541kcal21.6g5.5g46.5g9.9g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g48g313kcal7.2g7.2g31.3g0g
Hasselpähkinä 80g517kcal11.3g2.7g48.9g14g
Pellavansiemen kokonainen 40g203kcal7.9g0.4g16.8g10.6g
Auringonkukansiemen 80g477kcal18.5g10.1g39.7g4.8g
Vesi602g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2624g7232kcal244.2g505g461.8g106.2g
Valittu annoskoko1312g3616kcal122.1g252.5g230.9g53.1g
Annoskoko puolitettuna656g1808kcal61.1g126.3g115.5g26.6g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.2g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305