Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g293g998kcal38.1g198g5g15.5g
Kurpitsansiemen, Risetti135g764kcal24.4g56.9g48.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 90g609kcal24.3g6.2g52.4g11.1g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g54g352kcal8.1g8.1g35.2g0g
Hasselpähkinä 90g581kcal12.7g3.1g55.1g15.8g
Pellavansiemen kokonainen 45g228kcal8.9g0.5g18.9g11.9g
Auringonkukansiemen 90g536kcal20.8g11.4g44.7g5.4g
Vesi677g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g8135kcal274.6g568.4g520g119.4g
Valittu annoskoko1476g4068kcal137.3g284.2g260g59.7g
Annoskoko puolitettuna738g2034kcal68.7g142.1g130g29.9g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305