Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g326g1108kcal42.4g220g5.5g17.3g
Kurpitsansiemen, Risetti151g849kcal27.1g63.2g54.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 100g676kcal27g6.9g58.2g12.3g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g60g391kcal9g9g39.1g0g
Hasselpähkinä 100g646kcal14.1g3.4g61.2g17.6g
Pellavansiemen kokonainen 50g254kcal9.9g0.5g21g13.2g
Auringonkukansiemen 100g596kcal23.1g12.6g49.7g6g
Vesi752g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g9040kcal305.2g631.2g577.8g132.8g
Valittu annoskoko1640g4520kcal152.6g315.6g288.9g66.4g
Annoskoko puolitettuna820g2260kcal76.3g157.8g144.5g33.2g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.2g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305