Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g391g1330kcal50.9g264.1g6.7g20.7g
Kurpitsansiemen, Risetti181g1018kcal32.5g75.8g65g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 120g812kcal32.4g8.3g69.8g14.8g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g72g469kcal10.8g10.8g46.9g0g
Hasselpähkinä 120g775kcal17g4.1g73.4g21.1g
Pellavansiemen kokonainen 60g304kcal11.9g0.6g25.2g15.9g
Auringonkukansiemen 120g715kcal27.7g15.2g59.6g7.2g
Vesi903g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g10847kcal366.4g757.8g693.2g159.4g
Valittu annoskoko1968g5424kcal183.2g378.9g346.6g79.7g
Annoskoko puolitettuna984g2712kcal91.6g189.5g173.3g39.9g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305