Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g456g1552kcal59.3g308.1g7.8g24.2g
Kurpitsansiemen, Risetti211g1188kcal37.9g88.5g75.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 140g947kcal37.7g9.7g81.4g17.3g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g84g548kcal12.6g12.6g54.8g0g
Hasselpähkinä 140g904kcal19.8g4.8g85.7g24.6g
Pellavansiemen kokonainen 70g355kcal13.9g0.7g29.4g18.5g
Auringonkukansiemen 140g834kcal32.3g17.7g69.5g8.4g
Vesi1053g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g12655kcal427g884.2g808.8g186g
Valittu annoskoko2296g6328kcal213.5g442.1g404.4g93g
Annoskoko puolitettuna1148g3164kcal106.8g221.1g202.2g46.5g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305