Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g522g1773kcal67.8g352.1g8.9g27.6g
Kurpitsansiemen, Risetti241g1358kcal43.3g101.1g86.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 161g1082kcal43.1g11.1g93.1g19.7g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g96g626kcal14.4g14.4g62.6g0g
Hasselpähkinä 161g1034kcal22.6g5.5g97.9g28.1g
Pellavansiemen kokonainen 80g406kcal15.9g0.8g33.6g21.2g
Auringonkukansiemen 161g953kcal36.9g20.2g79.4g9.6g
Vesi1204g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5248g14463kcal488g1010.4g924.4g212.4g
Valittu annoskoko2624g7232kcal244g505.2g462.2g106.2g
Annoskoko puolitettuna1312g3616kcal122g252.6g231.1g53.1g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305