Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g587g1995kcal76.3g396.1g10g31.1g
Kurpitsansiemen, Risetti271g1528kcal48.7g113.7g97.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 181g1218kcal48.5g12.5g104.7g22.2g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g108g704kcal16.2g16.2g70.4g0g
Hasselpähkinä 181g1163kcal25.5g6.1g110.1g31.6g
Pellavansiemen kokonainen 90g456kcal17.9g0.9g37.8g23.8g
Auringonkukansiemen 181g1072kcal41.5g22.7g89.4g10.8g
Vesi1354g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g16271kcal549.2g1136.4g1039.8g239g
Valittu annoskoko2952g8136kcal274.6g568.2g519.9g119.5g
Annoskoko puolitettuna1476g4068kcal137.3g284.1g260g59.8g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.2g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305