Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g652g2217kcal84.8g440.1g11.1g34.6g
Kurpitsansiemen, Risetti301g1697kcal54.2g126.4g108.3g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 201g1353kcal53.9g13.8g116.4g24.7g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g120g782kcal18.1g18.1g78.2g0g
Hasselpähkinä 201g1292kcal28.3g6.8g122.4g35.1g
Pellavansiemen kokonainen 100g507kcal19.9g1g42g26.5g
Auringonkukansiemen 201g1191kcal46.1g25.3g99.3g12g
Vesi1505g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g18079kcal610.6g1263g1155.4g265.8g
Valittu annoskoko3280g9040kcal305.3g631.5g577.7g132.9g
Annoskoko puolitettuna1640g4520kcal152.7g315.8g288.9g66.5g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305