Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g82g277kcal10.6g55g1.4g4.3g
Kurpitsansiemen, Risetti38g212kcal6.8g15.8g13.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 25g169kcal6.7g1.7g14.5g3.1g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g15g98kcal2.3g2.3g9.8g0g
Hasselpähkinä 25g162kcal3.5g0.9g15.3g4.4g
Pellavansiemen kokonainen 13g63kcal2.5g0.1g5.3g3.3g
Auringonkukansiemen 25g149kcal5.8g3.2g12.4g1.5g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g2260kcal76.4g158g144.4g33.2g
Valittu annoskoko410g1130kcal38.2g79g72.2g16.6g
Annoskoko puolitettuna205g565kcal19.1g39.5g36.1g8.3g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305