Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g130g442kcal16.9g87.8g2.2g6.9g
Kurpitsansiemen, Risetti60g338kcal10.8g25.2g21.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 40g270kcal10.8g2.8g23.2g4.9g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g24g156kcal3.6g3.6g15.6g0g
Hasselpähkinä 40g258kcal5.6g1.4g24.4g7g
Pellavansiemen kokonainen 20g101kcal4g0.2g8.4g5.3g
Auringonkukansiemen 40g238kcal9.2g5g19.8g2.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g3605kcal121.8g252g230.4g53g
Valittu annoskoko654g1802kcal60.9g126g115.2g26.5g
Annoskoko puolitettuna327g901kcal30.5g63g57.6g13.3g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305