Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g147g499kcal19.1g99g2.5g7.8g
Kurpitsansiemen, Risetti68g382kcal12.2g28.4g24.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 45g304kcal12.1g3.1g26.2g5.6g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g27g176kcal4.1g4.1g17.6g0g
Hasselpähkinä 45g291kcal6.4g1.5g27.5g7.9g
Pellavansiemen kokonainen 23g114kcal4.5g0.2g9.5g6g
Auringonkukansiemen 45g268kcal10.4g5.7g22.3g2.7g
Vesi339g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g4068kcal137.6g284g260g60g
Valittu annoskoko738g2034kcal68.8g142g130g30g
Annoskoko puolitettuna369g1017kcal34.4g71g65g15g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.2g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305