Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g163g554kcal21.2g110g2.8g8.6g
Kurpitsansiemen, Risetti75g424kcal13.5g31.6g27.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 50g338kcal13.5g3.5g29.1g6.2g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g30g196kcal4.5g4.5g19.6g0g
Hasselpähkinä 50g323kcal7.1g1.7g30.6g8.8g
Pellavansiemen kokonainen 25g127kcal5g0.3g10.5g6.6g
Auringonkukansiemen 50g298kcal11.5g6.3g24.8g3g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g4520kcal152.6g315.8g289g66.4g
Valittu annoskoko820g2260kcal76.3g157.9g144.5g33.2g
Annoskoko puolitettuna410g1130kcal38.2g79g72.3g16.6g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305