Beacsun makkarakeitto

1. Vesi & lihaliemikuutio
2. Sipuli
3. Keittojuurekset (ensin jos tuoreita)
4. Perunat

Kun kasvikset kypsiä, makkara.

Hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Appuru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr20g56kcal1.6g1.9g4.8g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1162g885kcal21.8g180.1g2.3g11.6g
Uunilenkki (Hk), annos 100g800g1760kcal88g72g128g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr1200g312kcal10.8g57.6g3.6g27.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12844g6225kcal254g624.4g295g79g
Valittu annoskoko6422g3113kcal127g312.2g147.5g39.5g
Annoskoko puolitettuna3211g1556kcal63.5g156.1g73.8g19.8g
Arvot/100g100g49kcal2g4.9g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377405