Beacsun makkarakeitto

1. Vesi & lihaliemikuutio
2. Sipuli
3. Keittojuurekset (ensin jos tuoreita)
4. Perunat

Kun kasvikset kypsiä, makkara.

Hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Appuru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 145g111kcal2.7g22.5g0.3g1.5g
Uunilenkki (Hk), annos 100g100g220kcal11g9g16g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr150g39kcal1.3g7.2g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1604g778kcal31.6g78g36.8g9.8g
Valittu annoskoko802g389kcal15.8g39g18.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna401g194kcal7.9g19.5g9.2g2.5g
Arvot/100g100g49kcal2g4.9g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377405