Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli, tuore70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)50g90kcal0.9g1.8g8.5g1.3g
Tomaatti, tuore80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g200g698kcal23.4g145g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g1669kcal53.2g309.6g23.4g8.2g
Valittu annoskoko417g834kcal26.6g154.8g11.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna209g417kcal13.3g77.4g5.9g2.1g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760