Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g417g1456kcal48.8g302.5g5.8g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g209g303kcal45.9g8.8g6.3g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g104g256kcal18.8g0.6g19.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.9g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Basilika, tuore 8.3g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2010g4356kcal231.4g645.2g89.2g8.2g
Valittu annoskoko1005g2178kcal115.7g322.6g44.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna503g1089kcal57.9g161.3g22.3g2.1g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733