Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g584g2038kcal68.3g423.4g8.2g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g292g423kcal64.2g12.3g8.8g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g146g358kcal26.3g0.9g27.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.1g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Basilika, tuore 12g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g6098kcal323.8g903.2g124.8g11.6g
Valittu annoskoko1407g3049kcal161.9g451.6g62.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna704g1525kcal81g225.8g31.2g2.9g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733