Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g668g2330kcal78.1g483.9g9.3g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g334g484kcal73.4g14g10g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g167g409kcal30g1g31.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g401g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Basilika, tuore 13g3.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3216g6970kcal370g1032g142.2g13.2g
Valittu annoskoko1608g3485kcal185g516g71.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna804g1743kcal92.5g258g35.6g3.3g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733